tirsdag 27. oktober 2009

Dåpen, 25.10.09

Dagen starta med klar himmel og sol! Kunne det bli betre? Vi sto opp i god tid (fikk jo sove ein time lenger også...perfekt). Mamsen dusja og så var det å putte dåpsbarnet i badekaret. Fadder og onkel, Tom Andè kom for å helse på Nicholas som han ikkje har sett på over 2 mnd.



Vi var dei første som kom til kyrkja av dåpsfølgja, og fekk kledd Nicholas i dåpskjolen. Det var også undehaldning av TenSing med rockeband og det heile under gudstenesta, så dei holdt på å øve mens vi gjorde oss klar. Veldig flinke, men syns det vart noko høg støy for dei tre dåpsborna.
Nicholas var som vanleg roleg og fornøgd under heile gudstenesta, sjølv då han fekk vatn på hovudet. Han var litt våken i benken etterpå, men var då opptatt med å kike på mine søljer. Det var ei stor ære å få bære sin førstefødde til dåpen :)


Resten av dagen var også kjempefin. Vi køyrde til Sæbø etter dåpen, og hadde både middag og kaffi der. Kjempefine lokale og staden er jo berre fantastisk idyllisk, men eg må innrømme at eg er svært skuffa over den servicen som sjølvaste dagleg leiar viste oss den dagen. Trass i det hadde vi det supert, og dagen gikk altfor fort.


Tusen takk for alle gåvene, og til alle som gjorde dagen til ei heilt spesiell oppleving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar