mandag 21. juni 2010

1 års dag

Tenk at lisjeprinsen vår er 1 år idag.....det er heilt utruleg kor fort tida har gått. Får litt flashback av og til, kjenner liksom lukta og atmosfæren frå barsel og neonatal intensiven, følelsane som kom og alle dei rare tankane rundt det heile. Vi var veldig heldige. Ingen komplikasjonar verken der og då eller seinare. Vi har ein gut som utan tvil er ein "oppegåande" kar....ikkje eitt teikn på at han var prematur. Språk, motorikk og alt anna fungerer så absolutt, og det er berre heilt fantastisk godt å sjå. Vi er så uendeleg takknemlege for det vesle underet vårt!

Dagen feira vi med kaker og gele og masse anna godt.
Jan Ove laga gele-traktor....og mamma/mormor kake med gul krem og seigmenn :)...
...mens eg snekra ihop traktorkake....den ovanfor laga eg til idag. Vart IKKJE fornøgd med den, men var heldigare med den eg laga til forrige helg...den under. Her er det snakk om rett konsistens på krem, for å få den "samarbeidsvillig...."
Vi hadde selskap der mormor, tante Hanne-Marit, onkel Ole, Mariell, Hanna og Sander, oldefar, onkel Tom Andrè og Sissel (fadder) var kjekke gjestar. Farmor og farfar var vekke idag, men dei kjem og et kake imorgon.

På føremiddag var kompis Endre og mammaen Alise på besøk, kjempekjekt.

Mange fine gåver er pakka ut....det har gått mykje i køyretøy av den tyngre sorten....Traktorar og lastebilar, gravemaskin og også bøker om samtlege.....Trehjulsykkel, bok om den søte hunden Tassen fall også i god smak hos jubilanten, Hinkel-Pinkel-bamse som snakkar og syng, sandkasseleiker, kle og pengar....Takk alle sammen for flotte gåver og koseleg samvære.

Takk også til dokke som feira ilag med oss forrige helg, då svigerfar var 70 og vi "tjuvfeira" Nicholas litt i same slengen. Takk for kjekk drill som Nicholas fekk med Helene og Andreas & co.

2 kommentarer:

  1. Åh, så kjekt! Viktig å feire minst 3 dagar til ende!! Gratulere så mykje med overstått bursdag! Store klemmar frå alle 4

    SvarSlett
  2. Tenk kor fort året he gått... Syns du nettopp va gravid ej..

    God jonsok iallfall:)
    Klem!

    SvarSlett