søndag 4. april 2010

Litt meir påske

Til tross for at påska starta med ein sjuk liten gut, så har den vore fin allikevel. Det tok nokre dagar før han var den gode gamle turboen igjen, men no er han i fin form. For eit par veker sidan begynte han å reise seg opp etter ting.(..her går vi frå krypestadiet til opp å stå, liksom....Å få guten til å sitte sjølv er ikkje så lett, han er liksom ikkje interessert i det. Men vi lykkast innimellom, og plutselig ein dag finn han vel ut at det også går an. )

Her har han stolt klart å reise seg opp etter salongbordet til farmora og farfaren.


Det er også blitt ein del farfar-kos i påska.



Onsdag var Hanna på besøk, og då pynta vi litt til påske. Vi var ute og plukka inn bjørk, og Melissa følgde nøye med på Hanna mens ho hengte opp fine egg i kvistane.








Elles har påska gått med til
*trilleturar
*skiturar
*kryssord
*strikking
*riding
*mange familiemiddagar
og for ikkje å gløyme det vi har gjort mest og best: ETE SNOP!

Håper alle har hatt ei fin påske :)

3 kommentarer:

  1. Helledussan så stor Nicolas har blitt! Ikkje lenge før han spring avgårde no ;) Er vel kanskje nokre månadar igjen, men kjekt å sjå han er blid og kjekk iallfall :) Er innom her kvar gong du har lagt ut noko nytt, er berre ikkje alle tide like flink å legge att spor. Sorry;)

    Håper dokke har hatt ei fin påske! Nyt siste dagan:)

    SvarSlett
  2. Så stor gut dåke har!! Kjekt å kunne følge med på han her på bloggen din, når vi ikkje fysisk får sett han...! Eg har fylt opp ein Norges pakke med litt arvegods, viss du er interessert?? Eg har gitt vekk det meste til veninner som har fått gutar, men hadde litt igjen. Sender det avgårde, så får du sjå på det! Vi og har slitt med sjukdom, Helene som har hosta og høg feber, men no byrjar det å avta! Ha ein fin siste-dag-i-påsken!

    SvarSlett
  3. Hei:)
    Tusen takk får hyggeleg helsing på bloggen min:)Takk det same det var hyggeleg å sjå dokke igjen med:)Det har våre ei koseleg påske med masse fint vær:)Dokke har no pynta kjempe fint med søte påske kyllingar, å fine påske greiner:)
    Det er bra att Nicholas er friske igjen ingenting som er betre ein det:):)!!

    SvarSlett